BK BEAUTY KERATIN s.r.o. , Průhonice IČO 24136425

BK BEAUTY KERATIN s.r.o.
IČO: 24136425
Z. KAPITÁL: 200000 Kč
SCHRÁNKA: rfn4udq
DIČ (DPH): CZ24136425, Detail plátce DPH
ADRESA: Květnové náměstí 14, 252 43 Průhonice

BK BEAUTY KERATIN s.r.o. , Průhonice IČO 24136425
BK BEAUTY KERATIN s.r.o. , Průhonice IČO 24136425

Datum vzniku a zápisu:
28. červenec 2011
Spisová značka: C 181930 vedená u Městského soudu v Praze
Obchodní firma: BK BEAUTY KERATIN s.r.o.
Sídlo: Průhonice, Květnové náměstí 14, PSČ 25243
Identifikační číslo: 24136425
Právní forma:
Společnost s r.o.
Předmět podnikání: výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
kosmetické služby
pedikúra, manikúra
holičství, kadeřnictví
Člen statutárního orgánu, jednatel: Pavel Bašus
okres Praha-východ
Den vzniku funkce: 28. červenec 2011
Člen statutárního orgánu, jednatel: Martina Bašusová
okres Praha-východ
Den vzniku funkce: 28. červenec 2011
Společník s vkladem: Pavel Bašus
okres Praha-východ
Podíl: Vklad: 100 000,-Kč
Splaceno: 100%
Společník s vkladem: Martina Bašusová
okres Praha-východ
Podíl: Vklad: 100 000,-Kč
Splaceno: 100%
Základní kapitál: 200 000,-Kč

Potvrzeno: S pečivem jíme čínské vlasy a oslí kopyta

Zní to odporně, ale je to tak. Do vek, koblih i buchet se běžně přidává bílý prášek E 920, který se vyrábí z vlasů, chlupů, nehtů a kopyt. Nejčastěji pochází z Číny.

Potvrzeno: S pečivem jíme čínské vlasy a oslí kopyta
Potvrzeno: S pečivem jíme čínské vlasy a oslí kopyta

Bílý prášek nese označení E 920, šikovní prodejci ho často maskují za na první pohled sympatičtější L-cystein. Ale jinak jde stále o jedno a totéž. Používání
L-cysteinu posvětila loni v listopadu EU a běžně se přidává nejen do krmiva pro dobytek, ale také do pečiva pro lidi.

„E 920 je součástí zlepšujících přípravků, které používáme i my při výrobě běžného pečiva“, potvrdil portálu vitalia.cz zástupce společnosti Penam.

Převážná většina L-cysteinu se přitom vyrábí v Číně rozpuštěním vlasů, kupříkladu z kadeřnictví, peří, oslích kopyt a prasečích štětin ve velkém množství koncentrované kyseliny chlorovodíkové. Do pekařských výrobků se pak přidává proto, aby se uměle vytvořilo pružné a pevné těsto.